Välkommen till Nifsarp!

Här på Nifsarpsskolan gör vi det vi är riktigt bra på - nämligen utbildar inom fordonsteknik, transportteknik, anläggningsteknik och skogsbruk. Du är alltid välkommen att besöka oss, oavsett om du är blivande elev, förälder, branschföreträdare eller bara nyfiken.

Läs mer!

Eksjö fordonsutbildning..

...är ett aktiebolag som bedriver utbildning inom branschområdena fordonsteknik, transport, anläggning och skog. Bolaget jobbar både med utbildning inom gymnasieskolan och utbildning riktad till näringsliv och branschföretag

Inga omvägar - Rakt ut i arbetslivet!

Hej! Ge oss tre år

Nifsarpsskolan utbildar dig till ett yrke och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden

Nifsarpsdagen 2024

Välkommen tillbaka! Lördagen den 18 maj kör vi igen!

Läs mer!

Student 2024

Här kan du redan nu se information inför Studentveckan 2024!

Läs mer!

Välj rätt väg till ditt drömyrke

Gillar du bilar, maskiner och motorer? Har du kanske bensin i blodet? Eller är det skogen som lockar? Vill du helt enkelt ha ett roligt och självständigt jobb i en bransch som utvecklas snabbt? Då har du kommit rätt!
Läs mer

Se filmen om Nifsarpsskolan här!

Om Nifsarpsskolan

På Nifsarpsskolan finns ungefär 7500 m2 ändamålsenliga undervisningslokaler, till exempel teorisalar av olika storlekar, verkstäder för både tunga och lätta fordon, lack- och slipbox, samt utbildningshallar och utrustning för anläggningsteknik, transportteknik och skogsbruk. Här finns modern utbildningsutrustning och många olika typer av fordon.
Läs allt om oss

 

Våra samarbetspartners